Yogapakker
Yogaklasser
Workshops
Yoga kurs
Timeplan
Om oss
Logg inn
Åpningstider
Kontakt oss
PIT Bar
Yoga lærer

Linda

Linda ble introdusert til de Tibetanske riter i starten av 20-årene, og har siden dette hatt en stor lidenskap for yoga og mediatasjon.

Hun fullførte utdanningen innen Yogic Arts systemet i Kyoto, Japan i 2017 og har siden undervist i yoga for nybegynnere og viderekommende. Hun er også utdannet musikkdesigner, og har jobbet som artist i mange år. De senere årene har hun også utforsket lyd-og chakra healing. Linda har vokst opp i Norge og Thailand, og har fått thai terapi og yogafilosofi inn med morsmelken.
Hun underviser også i Movement Arts.

Med over 14 års praksis, er hovedfokuset hennes på korrekt teknikk og tilstedeværelse med pusten. Hun spesialiserer seg innen Yogic Arts systemet som er en yogapraksis inspirert av yoga, kampsport og thai terapi.

Når du kommer til Linda kan du forvente en dynamisk yoga time der det inviteres til å utforske din indre yin og yang. Ved å jobbe i fundamentale stillinger, vil dette danne en solid grunnmur for videreutvikling av din egen yogapraksis. Dette vil lede til en dypere effekt som også er trygg for kroppen. Thai terapi brukes for å stimulere organene og øke fleksibilitet i kroppen. Timene har også et litt utradisjonelt valg av musikk for å vekke det indre, lekende barnet i oss.

«Min intensjon er at du skal oppdage din indre styrke på et mentalt, spirituelt og fysisk plan. Ved å skape en god kontakt med oss selv vil vi lære å gjenkjenne kroppens signaler, gi kjærlighet, rom og helbredelse til det indre barnet i oss».

bli medlem

Få informasjon

For mer informasjon om vårt yogatilbud,
legg igjen din kontaktinformasjon.
Takk! Informasjonen din er mottatt.
Oops! Noe gikk galt.
Takk! Vi har mottatt meldigen din.
Oops! Noe gikk galt.