Yogapakker
Yogaklasser
Workshops
Yoga kurs
Timeplan
Om oss
Logg inn
Åpningstider
Kontakt oss
PIT Bar
Yoga lærer

Holly

Jeg har en bred og variert kompetanse og en helhetlig forståelse av kropp og helse og underviser på ulike gym i både yoga, pilates og spinning. Yoga har vært en grunnmur og støtte for meg opp igjennom helt siden tenårene. Jeg er super ivrig etter å dele noen av de mange redskapene som yoga meditasjon og (pranajama = pust) har å tilby og som kan være med på å øke mange menneskers livskvalitet. Jeg har siden vært dedikert, nysgjerrig åpen og lærevillig i min egen praksis. Jeg har lang erfaring og har gått på timer i utallige yoga former på kryss og tvers i verden, men mest av alt elsker jeg å undervise.

Jeg har hatt mange dyktige og kunnskapsrike lærere som har veiledet og inspirert meg og ønsker nå dele videre. Mitt ønske er at alle skal finne sin indre motivasjon, driv eller ro som gir en styrke til å kjempe for å nå sitt høyeste potensial mentalt fysisk og spirituelt.
Jeg brenner for at alle skal få mulighet til å oppleve og prøve ut over tid hvordan en yoga praksis i sin helhet føles på kropp og sjel. Subtile endringer i hverdagen kan ha radikal effekt på kropp og helse og jeg ønsker virkelig at alle skal ha mulighet til å kjenne hvordan enn daglig praksis kan bidra med å bli et bedre menneske.

bli medlem

Få informasjon

For mer informasjon om vårt yogatilbud,
legg igjen din kontaktinformasjon.
Takk! Informasjonen din er mottatt.
Oops! Noe gikk galt.
Takk! Vi har mottatt meldigen din.
Oops! Noe gikk galt.